Ohjelmisto päiväkodeille

Minulla on runsaasti kokemusta esiintymisestä päiväkodeissa ja päiväkerhoissa. Viime vuosina olen toteuttanut Taika-Petterin sirkusmylläkkä-nimistä ohjelmakokonaisuutta yli 70 kertaa päiväkodeissa ja eskareissa.
Tässä suurimman tilaajan kommentti:

"Petteri Hakanen on innostanut päiväkodeissa lapsia ja aikuisia osallistavalla Sirkusmylläkkä -esityksellään Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Kulttuuriaitan ohjelmassa jo pitkään. Taika-Petterissä yhdistyy jatkuvasti uudistuva pitkän linjan ammattitaito iloisen rentoon otteeseen, joka nappaa niin isot kuin pienetkin välittömästi mukaan sirkusriemuun. "

Johanna Rossi
Suunnitelija / Kulttuuriaitta / Jyväskylän kaupunki/ Kulttuuri-ja liikuntapalvelut

Taika-Petterin sirkusmylläkkä

Kokonaisuuteen kuulu esitys sekä yhteinen jonglöörauksen ja beatboxauksen harjoittelu. Esitys kestää n. 25 minuuttia ja se sisältää vatsastapuhumista, jonglöörausta ja beatboxausta. Esitys on vuorovaikutteinen ja hauska. Lisämausteen esitykseen tuo se, että olen ainakin osalle lapsista tuttu TV:stä. Jonglöörausta harjoitellaan mm. huiveilla, palloilla, ja sirkuslautasilla. Beatboxausharjoittelussa opetellaan perusääniä, ja halutessaan lapset pääsevät kokeilemaan ääniä mikrofoniin. Harjoittelu on suunniteltu niin, että lapset pääsevät kokemaan oppimisen iloa, ja harjoittelua voidaan jatkaa ryhmässä sirkusmylläkän jälkeenkin. Kaikessa yhteisessä tekemisessä korostuvat kannustamisen ja reilun meiningin tärkeys.

Esitys tunnetaidoista

Esityksessä puhutaan tunteisiin liittyvistä asioista pienillekin lapsille sopivalla tavalla. Se sisältää myös vatsastapuhumista, beatboxausta ja lämminhenkistä huumoria. Lisää tietoa esityksestä löytyy tällä sivulla olevasta esitteessä. Esitykseen on mahdollista liittää myös koulutusta aiheesta päiväkotien henkilöstölle. Silloin mukana on kouluttaja ja työnohjaaja Tiina Honkonen. Myös tästä löytyy tarkempi esite tältä sivulta.

Monikulttuurinen esitys lapsille

Tässä erittäin hauskassa ja vauhdikkaassa kokonaisuudessa kanssani esiintyy djemperumpali Pape Cisse. Lisätietoja löytyy tällä sivulla olevasta esitteestä.

PDF PDF PDF