Ohjelmisto päiväkodeille

Minulla on runsaasti kokemusta esiintymisestä päiväkodeissa ja päiväkerhoissa. Viime vuosina olen toteuttanut Taika-Petterin sirkusmylläkkä-nimistä ohjelmakokonaisuutta yli 70 kertaa päiväkodeissa ja eskareissa.
Tässä suurimman tilaajan kommentti:

"Petteri Hakanen on innostanut päiväkodeissa lapsia ja aikuisia osallistavalla Sirkusmylläkkä -esityksellään Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Kulttuuriaitan ohjelmassa jo pitkään. Taika-Petterissä yhdistyy jatkuvasti uudistuva pitkän linjan ammattitaito iloisen rentoon otteeseen, joka nappaa niin isot kuin pienetkin välittömästi mukaan sirkusriemuun. "

Johanna Rossi
Suunnitelija / Kulttuuriaitta / Jyväskylän kaupunki/ Kulttuuri-ja liikuntapalvelut

Esitys tunnetaidoista

Esityksessä puhutaan tunteisiin liittyvistä asioista pienillekin lapsille sopivalla tavalla. Muita aiheita on kannustaminen ja kaveritaidot. Esitys sisältää vatsastapuhumista, jonglöörausta beatboxausta ja lämminhenkistä huumoria. Lisää tietoa esityksestä löytyy tällä sivulla olevasta esitteessä.

Monikulttuurinen esitys lapsille

Tässä erittäin hauskassa ja vauhdikkaassa kokonaisuudessa kanssani esiintyy djemperumpali Pape Cisse. Lisätietoja löytyy tällä sivulla olevasta esitteestä.

Jakke Jääkarhun lastipyöräkiertue

Tässä esityksessä aiheena on ympäristön suojelu. Saavun paikalle isolla lastipyörällä. Esitys on hyvällä säällä mahdollista toteuttaa ulkona. Olen tehnyt esityksen yhteistyökumppanin Japa ry:n kanssa Jakke Jääkarhun liikkumiskortit. Aiheen käsittelyä voi jatkaa näiden hauskojen muistipelikorttien avulla.

Tällä videolla Jakke Jääkarhu valmistautuu kiertueeseen:

https://www.youtube.com/watch?v=6BhoKatBVVA

PDF PDF PDF