Liikenneturva Artistit

Liikenneturva Artistien esityksissä kerrotaan tärkeistä asioista kiinnostavilla ja mukaansatempaavilla tavoilla. Kaikki esitykset ovat rakennettu yhteistyössä Liikenneturvan kanssa ja niiden sisällöt ovat tarkkaan mietittyjä.

Tappomopo

Taikuri Puijon Paronin yläkoululaisille tarkoitettu tappomopo-esitys on kestosuosikki jo vuodesta 2012. Esitys herättää oppilaitten ajatuksia liikenneturvallisuudesta ja vastuullisen nuoren elämästä. Siinä tullaan näkemään oikean mopon lisäksi pärinää ja sellaisia temppuja, että ne jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Pyörällä paras

Taika-Petterin liikenneturvallisuusesitykset ovat vakuuttaneet alakouluikäisiä katsojia vuodesta 2018. Petterin pyörällä paras-esityksessä aiheita ovat kypärän käyttö, tarkkaavaisuus liikenteessä, ja pyörän kunnosta huolehtiminen. Esitys sisältää jonglöörausta, vatsastapuhumista ja lämminhenkistä huumoria.

Petterin ensimmäisen pitkään kiertueen yhteydessä esityksissä olleille oppilaille ja aikuisille tehtiin perusteellinen kysely. Osallistujien antamien kouluarvosanojen keskiarvo oli 9,38

Puijon paroni ja Taika-Petteri tekivät koronasulkujen aikana kouluille useita liikenneturvallisuuteen liittyvää videotuotantoa ja yli 170 etäesitystä.

Kuninkaalliset kulkijat

Juuso Happosen Kokeneille kansalaisille suunnattu Kuninkaalliset kulkijat-liikenneturvaesitys sisältää musiikkia, huumoria ja liikenneturvallisuusteemoja. Tule ja hyppää liikenteen kuninkaalliselle tasolle.

Juuson kanssa valmistellaan uutta leikkipuistoihin ja tapahtumiin sopivaa esitystä, joka on tilattavissa kesällä 2023.

Esityspäivään sopii 1-3 esitystä. Päivän hinta on 1200. Se sisältää matka-, majoitus- sekä kaikki muut kulut.

Tilaukset ja kyselyt

Liikenneturva Artistit
Toimitusjohtaja
Petteri Hakanen p. 040 7026 350
taikapetteri@gmail.com