Ohjelmisto kouluille

Esitys tunnetaidoista
Esityksessä käsitellään tunteisiin, sekä niiden tunnistamiseen ja ilmaisemiseen liittyviä asioita alakouluikäisille sopivalla ja ymmärrettävällä tavalla. Se sisältää runsaasti lämminhenkistä huumoria, tiivistä vuorovaikutusta yleisön kanssa, vatsastapuhumista, jonglöörausta, beatboxausta. Esityksen lopuksi harjoitellaan yhdessä beatboxausta.

Monikulttuuurinen esitys yhdessä rumpali Pape Cissen kanssa
Esityksessä yhdistyvät monikulttuurisuus, musiikki, vatsastapuhuminen, jonglööraus, huumori ja tiivis vuorovaikutus yleisön kanssa. Siihen voi hyvin liittää myös jonglöörauksen, beatboxauksen ja djemperummun soiton harjoittelua pienemmissä ryhmissä. Videon yhdestä esityksestä löydät täältä: https://www.youtube.com/watch?v=scfeobKdgEg


Erilainen oppitunti koulukiusaamisesta
Erittäin hyvän vastaanoton ympäri Suomen kouluja on saanut vatsastapuhuen toteutettu oppitunti koulukiusaamisen estämisestä. Ohjelmasta on kaksi versiota, toinen alakouluikäisille eli 1.-6.-luokkalaisille ja toinen yläkoululaisille eli 7.-9.-luokkalaisille.

Oppilaat pääsevät pohtimaan kiusaamisen syitä, seurauksia ja käytännön toimia kiusaamisen estämiseksi. Kiusaamisen estämisen lisäksi esityksen aiheita ovat kannustaminen, turvallisen ilmapiirin vaikutus oppimiseen ja miten pienillä teoilla voi vaikuttaa toisten hyvinvointiin. Huumori toimii keskeisenä työvälineenä.

Kaikissa kouluesityksissä voi olla kerrallaan koko koulu. Reilusti yli 500 oppilaan kouluissa kannattaa harkita oppilaiden jakamista kahteen ryhmään. Kouluesitysten jatkoksi sopii hyvin yhteinen jonglööraus ja beatboxausharjoittelu pienemmissä ryhmissä.

PDF PDF PDF